Over Growwood

Onze visie

Oog voor het milieu

Growwood, gevestigd in Kootwijkerbroek, is een jong en milieubewust bedrijf. Onze visie op het maken van producten van hout? Iets terugdoen voor de natuur, waar onze grondstof tenslotte vandaan komt. Daarom maken wij alleen gebruik van FSC-gecertificeerd en ongeïmpregneerd hout: zo dragen we eraan bij dat er geen schadelijke stoffen in de natuur belanden. Onze manier om dagelijks een schoon en gezond milieu te bevorderen!

Oog voor u als klant

Naast het feit dat we oog hebben voor het milieu, hebben wij natuurlijk ook oog voor u als klant. Dat komt onder andere tot uiting in onze maatwerkmogelijkheden. U – met uw wens – staat altijd centraal. Dit uitgangspunt ziet u ook terug in de volledige levering van onze producten. De houten kweek- en plantenbakken worden dan ook geleverd inclusief de benodigde materialen, zoals schroeven, worteldoeken of vakverdelingen, en zijn gemakkelijk in het gebruik.

Ten slotte blijven we Growwood ontwikkelen en houden we de trends in de markt goed in de gaten. Waarom? Zo zorgen we ervoor dat we u steeds met nieuwe producten van dienst kunnen zijn!
Kennismaken met Growwood ? Neem contact met ons op