Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Muller Young. (Growwood.nl)

Registratie van uw persoonlijke gegevens:
 Uw bestelgegevens worden uitsluitend voor interne doeleinden (verzending en facturering) geregistreerd door Growwood. De gegevens zullen op geen enkele wijze ooit aan derden ter beschikking worden gesteld. U ontvangt eenmalig een bevestiging van de bestelling of email met betrekking op uw bestelling.

 

De betalingsmethoden: 
Bij Growwood.nl kunt u op de volgende manier betalen: - Overschrijving - IDEAL
 - PayPal - MisterCash

Betalingsvoorwaarden:
 Overschrijving: (Vooruitbetaling) De betalingstermijn begint op de dag dat de bestelling is geplaatst, ongeacht de daadwerkelijke leverdatum van de goederen. De artikelen worden bij eerste gelegenheid geheel of gedeeltelijk verzonden. Bij betaling dient u het ordernummer te vermelden welke vermeld staat in de bevestiging. Indien dit ordernummer niet vermeld staat, is het voor Muller Young moeilijker om de betaling te traceren en kan de levertijd langer duren.Leveringsvoorwaarden:
 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen van Growwood. Bestellingen worden binnen 24 uur per email bevestigd. De door u bestelde producten worden 5 werkdagen geleverd, wij streven er naar om producten die voor 14:00 zijn besteld de zelfde dag nog te verzenden. Bestellingen worden pas verzonden nadat het verschuldigde bedrag is voldaan. Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Growwood heeft het recht haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen. Growwood is niet aansprakelijk voor de zoekgeraakte postpakketten. Alle pakketten worden verzekerd verzonden en er moet getekend worden voor ontvangst.Niet thuis of niet afgehaalde bestellingen:
 Een bestelling die door de TNT post bij u wordt aangeboden wanneer u niet thuis bent blijven ruim twee weken liggen op uw plaatselijke postkantoor, zodat u de mogelijkheid krijgt om uw bestelling op te halen. De TNT post beambte deponeert een schriftelijke kennisgeving in uw brievenbus wanneer u niet thuis bent. De TNT postbeambte zal dat twee keer doen binnen 4 werkdagen wanneer de beambte niemand thuis aantreft. Indien de niet afgehaalde goederen weer aan ons worden geretourneerd, dan zal u daar automatisch van in kennis worden gesteld. Verzendkosten: Binnen Nederland betaald u tot €50,- verzendkosten. Voor belgië zijn de verzendkosten €15,- ongeacht de hoeveelheid. Onze producten worden verzekerd verzonden. Als u artikelen ontvangt die u niet heeft besteld, dan dient u Growwood hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen. Geleverde producten kunnen af wijken van de afbeeldingen. Eventuele onjuistheden van door Growwood aan u vermelde gegevens moeten direct door u aan Growwood worden gemeld. 

U krijgt altijd bericht:
 Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en kunnen dan ook niet leiden tot enig recht of aansprakelijkheid.Klachten: 
Als u klachten of vragen heeft omtrent door Growwood geleverde goederen of over de bestelprocedure, stuur dan een email naar [email protected]. Wij streven er naar om binnen 24 uur u per email een voorstel ter afhandeling van uw klacht te sturen. Verkoop voorwaarden altijd in te zien: U kunt onze Leveringsvoorwaarden op elk willekeurig moment op deze website inzien. Growwood heeft altijd het recht haar levering en betaling voorwaarden te wijzigen/veranderen. Niets van deze site mag zonder toestemming van Growwood of Muller Young gebruikt worden. Er kan geen aanspraak worden gedaan op enige informatie, juist dan wel onjuist op deze website.
 

Retourneren: Binnen 14 dagen na aankoop kunt u het toestel retour zenden. Zie Ruilen & retourneren. Bekijk voor het retourneren de voorwaardes. U betaald alleen de verzendkosten.

 

Alle rechten voorbehouden aan Growwood.
(Copyright © 2014-2015 Content licensed by Muller Young)